КВАЛИТЕТ, СИГУРНОСТ,

ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ

ЗА НАС

Фирмата е основана 2008 година, со едно ново возило Scania R420заедно со полуприколица ...


 Повеќе 

УСЛУГА

Основа дејност претставуваат транспортните услуги.  Како професионални и оптимални ...


 Повеќе 

РЕФЕРЕНЦИ

 Повеќе 

Висок квалитет. Точност. Ефикасност.